VVocabian

Hesap ve veri silme

Vocabian kullanıcıları için

Uygulama içinden silme

  1. Vocabian’da hesabına giriş yap.
  2. Profil sekmesini aç.
  3. Sayfanın altındaki Hesabı sil seçeneğine dokun.
  4. Uyarıyı onayla ve kimliğini mevcut şifrenle, Google hesabınla veya Apple ile Giriş ile yeniden doğrula.

Neler silinir?

Firebase Authentication hesabın; Vocabian profilin; kelime, paket, oturum ve öğrenme ilerlemesi kayıtların kalıcı olarak silinir. İşlem geri alınamaz.

Uygulamaya erişemiyorsan

kyigit293@gmail.com adresine, kayıtlı e-posta adresinden “Vocabian hesap silme talebi” konusuyla ulaş. Hesabın sana ait olduğunu doğruladıktan sonra hesap ve ilişkili veriler silinir.

Güvenliğin için şifreni e-postayla gönderme. Yalnızca Vocabian hesabında kayıtlı e-posta adresini ve silme talebini belirt.
Gizlilik politikası Kullanım koşulları